top of page

Waken

Waken är ett helt nytt varumärke inom munvård, utvecklat av grundarna till Bulldog Skincare. I sortimentet ingår för närvarande fluorskölj i tre friska smaker och en elegant doseringskopp i rostfritt stål. Wakens flaskor är hållbart tillverkade av 100% återvunnen plast. De är dessutom så snygga att du inte behöver gömma dem i badrumsskåpet. Waken fluorskölj är vegansk och smaksatt med 100 % naturlig mynta och andra botaniska extrakt.

OM WAKEN
Waken tar munvård från en värld av rengöring, konstgjorda smaker och omoderna förpackningar till en ny värld av omtanke, medveten närvaro och hållbarhet. Waken utgår ifrån att munhälsa är viktig för ditt allmänna välbefinnande och är därför utvecklat för att fungera i harmoni med din kropp. Waken fluorskölj är alkoholfri och hjälper dig att få en fräsch andedräkt samtidigt som den är skonsam mot tänder och tandkött. Den innehåller en hög fluorhalt (0,2 % NaF) som hjälper till att stärka dina tänder och förebygga karies.
Alla Waken fluorskölj är certifierade CarbonNeutral®. Det innebär att de koldioxidutsläpp som produkterna generar från förpackning, innehåll och tillverkningsprocess klimatkompenseras till 100 %.

Fästpunkt 1

"Jag vill utmana status quo inom munvårdskategorin. Många produkter känns artificiella, har ett stort koldioxidavtryck och ser väldigt gammalmodiga ut. Om du tittar på exempelvis fluorskölj så innehåller de flesta produkter på marknaden alkohol, konstgjorda färgämnen, (i otäcka neonkulörer) och kommer i förpackningar av nytillverkad plast. Dessutom verkar ingen använda naturlig mynta för att smaksätta sina produkter, vilket kändes självklart för mig."


- Simon Duffy, grundare av Waken

815HEQ6hwDL._AC_SL1500_.jpg
Fästpunkt 2
bottom of page