top of page

Mannens bästa vän

Som en pionjär inom naturlig hudvård för män har Bulldog utvecklat en prisbelönt hudvårdsserie speciellt designad för män, baserad på naturliga ingredienser som verkligen fungerar. Produkterna är veganska och fulladdade med naturliga, verksamma ingredienser som ger ett superbt resultat vid rakning, rengöring och återfuktning av huden, kroppen och håret.

Bulldogs produkter kommer i hållbara förpackningar där tuberna till största del består av plast från sockerrör, flaskorna är gjorda utav 100 % återvunnen plast, och rakhyveln med naturligt bambuhandtag kommer i en förpackning av återvunnet material.

Bulldog sortimentsöversik
Wrinkly old beast

Bulldog får ny design, uppdaterade ingredienser och en mer hållbar förpackning.

Bulldog utvecklar nu sortimentet inom hudvård, skäggvård och rakning som får en uppdaterad formula med tydligare fokus på en hjälteingrediens per serie.

  • Original med återfuktande aloe vera för normal till torr hy,

  • Sensitive med lugnade dunört för känslig hy,

  • Age Defence med åtstramande alger för mogen hy

  • Oil Control med glansdämpande trollhassel för fet hy.

Hela Bulldogsortimentet får en ny, uppdaterad design med en färgband som tydligare visar vilken serie produkten tillhör. Bulldogs tuber består nu av minst 62 % återvunnen konsumentplast (PCR) och minst 27 % växtbaserad bioplast gjord av förnybart sockerrörsmaterial.

bottom of page