Svenska | Svenska | In English | Svenska | In English
Charles Worthington Salon At Home
Charles Worthington

Salon at Home från Charles Worthington, nu på Åhléns!
Ända sedan Charles Worthingtons första salong slog upp dörrarna för över 25 år sedan har Charles varit det självklara valet för den som söker äkta filmstjärneglamour och en frisör som skapar glammiga, tidlösa frisyrer.

Frisyrer som får kvinnor att se fantastiska ut - och att känna sig vackra. Oavsett om det gäller BAFTA, Oscarsgalan, en filmpremiär eller en fotosession förlitar sig stjärnorna på att Charles kan ge dem det där lilla extra.

Men det är inte bara filmstjärnor som kan dra nytta av hans kunskaper. 1995 överförde han sin expertis från salongen till en serie hårvårdsprodukter som kvinnor i Storbritannien sedan dess använder för att få salongsresultat även hemma.

Under 2013 fick hela hårdvårdserien från Charles Worthington ett lyft, och återkom under ett nytt namn, "Salon at Home", som avspeglar tanken bakom produkterna – nämligen att alla kan få starkt, sunt, glänsande hår med en glamorös, professionell finish.

Produkternas sammansättning har uppdaterats för att dra nytta av det allra senaste inom hårteknologi. De nya, effektiva sammansättningarna i kombination med härliga dofter och sköna konsistenser i allt från schampo och balsam till stylingprodukter och inpackningar erbjuder seriösa lösningar på vardagens hårproblem.

Hösten 2015 lanserades Charles Worthingtons produkter i Sverige via Åhléns varuhus. Oavsett om du är ute efter att skydda håret från slitage, ge håret mer volym eller bättra på glansen hittar du rätt produkt i den här salongsinspirerade serien som ger dig fantastiskt, glamoröst hår som platsar på röda mattan och håller för närbilder.

Charles Worthington säljs i Åhléns webbshop!Länkar till Åhlens webbshop och Charles Worthington